valach ostravski: Smažit to můžeš i ve friťáku - asi to bude jednodušší. Jó doma dělané koblihy - dal bych si...
U mě je to komplikované s tím "teplým místem bez průvanu". Nejteplejší místo v domě má aktuálně 14°C (v ložnici pod opuštěnou dekou) a to asi nestačí . Budu muset počkat do léta.
kobliha: Já taky - a pak jsem myslela, že se neuložil, tak jsem napsala ještě jeden
kaci: Mňam, to jsem taky ještě nikdy nezkoušela, ale mám takovej matnej pocit, že doma jsme to kdysi občas dělávali. A pak taky ve školní jídelně. Jedno z mála jídel, na který jsem se vždycky těšila
---
kaci.pise.cz
lvice: Ja si radsi pockam na tvoje vysledne kreace doprovazene dojmy a zlepsovaky. Mezitim si musim koupit valecek.
james003: Ja koblizek smazeny, na okne chlazeny, utekl sem babicce, utekl sem dedeckovi a tobe taky utecu
zabky-svet: Zbožňuji koblihy..ovšem made in domácí si netroufnu - nejen vizualní dojem by byl odlišný, obávám se, že místo blaha, by se mi bříško otřásalo v základech
hablina: Povedly se, povedly, dokonce jsem je stihla vyfotit dřív, než je děcka zblajzly