Komentář, na který odpovídáte

05. 07. 2011 - 09:53
 

sargo: Vyrobit dobrý sýr trvá déle než vychovat slušné maso, tak není divu, že stojí víc Na tvrdé sýry si hodně potrpím, kus sýra a chleba, to je jídlo, které bych volila, kdybych si měla vybrat jediné jídlo, co budu jíst až do smrti. To se nepřejí Bohužel nám teď otevřeli sýrárnu velmi po ruce, au au... ale když ono je to tak dobrý! Na trhu jsem zatím nezkoušela, tam bych si asi dávala hodně bacha, aby to neměli v teple, na to jsem háklivka

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: U farmářů